Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Leverkusen pyrkii jatkamaan Sami Hyypiän sopimusta lähiaikoina

Kirjoittaja: — 07/01/2014

Bayer Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Rudi Völlerillä on kaikki syyt olla tyytyväinen joukkueensa syyskauteen. Völler myöntääkin, että seurassa ollaan jo valmis istumaan neuvottelupöytään keskustelemaan jatkosopimuksesta valmentaja Sami Hyypiän kanssa.

– Tähän saakka kausi on edennyt mahtavasti. Takuulla paremmin kuin toivoimme, sarjakakkosen vastuumies kommentoi seuran Portugalin harjoitusleiriltä Kickerille.

– Keskustelemme Hyypiän kanssa jatkosta lähiaikoina, Völler jatkaa.

Suomalaisen nykyinen sopimus jatkuu kesään 2015 saakka. Kicker spekuloi sopimusta jatkettavan jopa neljällä vuodella, mutta Hyypiä itse ottaa spekulaatiot vastaan totutun maltillisesti.

– Seura otti riskin valitessaan minut valmentajaksi. Olen iloinen siitä, että kaikki on mennyt hyvin. Jos he haluavat keskustella jatkosta, niin minä olen valmis, Hyypiä myöntää, muttei kuitenkaan hosu neuvotteluja kesken harjoitusleirin.

– Olen oppinut, että jokaiselle valmentajalle tekee hyvää keskittyä täysillä työhönsä.

Hyypiä nauttii myös pelaajistonsa varauksetonta luottamusta. Hyökkääjätähti Stefan Kießling ei empisi hetkeäkään käskyttäjänsä sopimuksen jatkoa.

– Hyypiän jatkamisesta ei ole kahta sanaa. Olisi mahtavaa, jos Sami jatkaisi Leverkusenissa pidempäänkin, maalipyssy pamauttaa.

loading comments...