Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Arjen Robben: “Lewandowski tekee meistä vielä parempia”

Kirjoittaja: — 07/01/2014

Bayern Münchenin vihdoin viime lauantaina julkistama Robert Lewandowskin pelaajasopimus lämmittää ymmärrettävästi myös Bayern-pelaajien mieliä. Yksi joukkueen supertähdistä, hollantilainen Arjen Robben on vakuuttunut siitä, että Lewandowskista on seuralle vielä paljon iloa.

– Hän on huippupelaaja, kertakaikkisen upea pelaaja. Hän on yksi maailman parhaista hyökkääjistä. Mahtavaa, että hän tulee meille. Hän tekee joukkueestamme vieläkin paremman, Robben suitsuttaa Sport1:n haastattelussa.

Robben itse on ollut viime viikkoina sivussa cup-ottelussa Augsburgia vastaan polveensa saaman syvän avohaavan takia. Hän matkusti kuitenkin jo joukkueen mukana Qatarin harjoitusleirille ja toivoo voivansa osallistua joukkueharjoituksiinkin pian.

– Aloitamme henkilökohtaisilla harjoitteilla ja katsomme päivä kerrallaan, kuinka jalka kestää. Odotamme rauhallisesti ja toivomme edistyvämme joka päivä. Toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin, Robben kertoo.

Robbenin sopimus Bayernin kanssa jatkuu vielä puolitoista vuotta eikä mies peittele halujaan jatkosopimuksen laadintaan.

– Toistaiseksi emme ole käyneet keskusteluja. Neuvottelut saattavat alkaa viikon päästä tai vasta muutaman kuukauden kuluttua. Minä tunnen oloni Bayernissa hyväksi ja seura tietää, mitä minulta saa. Tämä on paras avioliitto, jonka olen jalkapallon parissa solminut, Robben kuvailee.

loading comments...