Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Käsittämätön ilta Stadio Olimpicolla – Bayern München teurasti AS Roman

Kirjoittaja: — 21/10/2014

Mestarien liigassa törmää aina silloin tällöin isoihin tasoeroihin, mutta ei sentään kahden huippujoukkueen välillä. Tiistai-iltana Bayern München kuitenkin yllätti kaikki rökittämällä AS Roman vieraissa peräti 7-1.

Maalitehtailu alkoi 9. minuutilla. Arjen Robben sai pallon rangaistusalueella. Hollantilainen pelasi vasurinsa vapaaksi, ja roikotti pallon takakulmaan.

Tässä vaiheessa Gervinholla oli vielä mahdollisuus kääntää ottelun kulku. Manuel Neuer kuitenkin torjui norsunluurannikkolaisen laukauksen.

Sen jälkeen Bayern iski neljä maalia 12 minuuttiin. Ensimmäisestä vastasi Mario Götze. Thomas Müller tiputti pallon kantapäällään Götzelle, joka sijoitti sen vasempaan alakulmaan. Maali meni ehkä vähän heppoisesti Roma-vahti Morgan De Sanctisille

Robert Lewandowski osui kutakuinkin seuraavasta hyökkäyksestä. Xabi Alonso jakoi laitaan Juan Bernatille, jonka keskitys löysi täysin vapaaksi jätetyn puolalaisen pään.

Seuraavassa maalissa Lewandowski toimi syöttäjänä, ja Arjen Robben viimeisteli De Sanctisin käsien kautta takakulmaan. Vain hetki tämän tämän jälkeen pallo vietiin pilkulle, kun pallo osui Konstantinos Manolasin käteen. Müller viimeisteli rangaistuspotkun varmasti oikeaan alakulmaan.

Toisella puoliajalla vierailijat pystyivät ottaamaan kevyemmin, ja AS Roma ryhdistäytyi. Kotijoukkue painoi päälle, mutta pitkään näytti siltä kuin Manuel Neuerin taakse ei yksinkertaisesti mene mikään. Mies torjui roomalaisten maalintekoyritykset kerta toisensa jälkeen.

Lopulta Bayern joutui nöyrtymään ensimmäistä kertaa sitten elokuun. Radja Nainggolan löysi maalilta Gervinhon, joka onnistui vihdoin puskemaan pallon maaliin.

Kotijoukkue ei maalista kuitenkaan sen kummemmin innostunut, ja Bayern pääsi iskemään vielä kaksi maalia.

Ensin vaihdosta kentälle tullut Franck Ribéry chippasi 6-1-maalin läpiajosta. Seuraavasta maalista vastasi toinen vaihtomies Xherdan Shaqiri, joka iski De Sanctisin sylkemän pallon maalin kattoon.