Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Rudi Völler: “Stefan Kießling kuuluu MM-kisoihin”

Kirjoittaja: — 29/09/2013

Bayer Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Rudi Völler otti lauantaina Sky-kanavan haastattelussa voimakkaasti kantaa suojattinsa Stefan Kießlingin maajoukkuepaikan puolesta. Saksa pelaa lokakuussa MM-karsintaottelut Irlantia ja Ruotsia vastaan eivätkä päävalmentaja Joachim Löwin luottomiehet Miroslav Klose ja Mario Gomez ole loukkaantumistensa takia joukkueen käytettävissä.

– Päätös on Joachim Löwin ja hänen valmentajatiiminsä. Minä en voi arvioida Löwin ajatuksenjuoksua. Mutta jos minulta kysytään, pysyn vakaasti kannassani. Stefan Kießlingin paikka on MM-kisoissa, jossa on paljon pelejä ja sattuu paljon loukkaantumisia, Völler painottaa.

Rudi Völler pelasi itse kolme kertaa MM-kisoissa ja toimi päävalmentajana vuoden 2002 MM-kilpailuissa. Vuonna 1990 Völler pääsi nostamaan myös MM-kisojen voittopokaalia.

Stefan Kießling on tehnyt alkukauden aikana viisi maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä. Lukemalla hän on Bundesliigan tehotilastossa kolmantena seurakaverinsa Sidney Samin ja Mönchengladbachin Max Krusen jälkeen.

loading comments...