Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Rudi Völler Leverkusenin romahduksesta: “Jään harvoin sanattomaksi”

Kirjoittaja: — 28/11/2013

Manchester United antoi eilen Bayer Leverkusenille tylyn läksytyksen 5-0-numeroin. Kyseessä oli Leverkusenin ensimmäinen kotitappio yli kahdeksaan kuukauteen ja suurinumeroisin häviö, jonka Sami Hyypiä on valmentajaurallaan kokenut. Seuran urheilutoimenjohtaja Rudi Völler ottikin tappion raskaasti.

– Jään harvoin sanattomaksi, mutta ilta oli todella katkera. Nyt joukkueen pitää ryhdistäytyä. Emme uskoneet pelaajien notkahtavan noin. Meillä on kuitenkin yhä mahdollisuutemme jatkoon, Völler kommentoi Kickerissä.

Sami Hyypiä ei ole joutunut aikaisemmin lehdistön eteen moisen nöyryytyksen jälkeen. Mestaritoppari haluaa kuitenkin katsoa jo tulevaisuuteen.

– Saimme todellsen oppitunnin. United hyötyi virheistämme. Toivon, että tuollainen peli auttaa meitä tulevaisuudessa. Toiseen maaliin saakka peli oli vielä jotenkin kasassa. Sitten menetimme kaiken uskomme, Hyypiä harmitteli.

Bayer Leverkusenin jatkopaikka edellyttää, että se saa päätöskierroksella Real Sociedadin vieraana enemmän pisteitä kuin Shakhtar Donetsk ManU:n vieraana Old Traffordilla. Mikäli ukrainalaiset yltävät Brittein Saarilla voittoon, on Leverkusen auttamatta ulkona.

loading comments...