Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Rudi Völler: ”Sami Hyypiä on taistelija myös valmentajana”

Kirjoittaja: — 12/03/2014

Leverkusenin urheilujohtaja Rudi Völler katsoo jo kohti tulevaa kautta ja toteaa, että pelaajapuolella on odotettavissa muutoksia. Kuluvalle kaudelle Leverkusen ei nimekkäille lähtijöille hankkinut suoraan korvaajia, mutta tulevana kesänä saattaa olla toisin.

Joukkueen rakentaminen kaudelle 2014-15 on jo hyvässä vauhdissa.

– Meille tärkeintä oli saada sovittua jatkosta sellaisten pelaajien kuin Bernd Leno, Lars Bender ja Ömer Toprak kanssa. Niiden myötä meillä on pohjaa suunnitelmillemme, Völler sanoi SportBildille.

– Meidän pitää pyrkiä keskittymään nuorten kasvattamiseen, mutta mahdollisuuksiemme rajoissa suuremman luokankin siirtoa haetaan. Kesällä tulee tapahtumaan joitain muutoksia.

Päävalmentaja Sami Hyypiän aseman suhteen muutoksia ei kuitenkaan ole tiedossa, kuten Völler vielä kertaalleen painotti. Alla on heikompi putki, mutta luotto Hyypiään on vahva.

– Olen – samoin kuin kaikki muutkin seurassa – vakuuttunut, että hän pystyy siihen [kurssin kääntämiseen]. Olemme aina sanoneet hänelle: Sami, kun voitat, kaikki on kauniisti ja hyvin. Kun joskus tulee vastatuulta, näytä meille että pystyt käsittelemään senkin. Ja Sami on pystynyt, Völler sanoi.

– Hän oli taistelija kentällä ja hän on myös valmentajan tehtävässä taistelija.

loading comments...