Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bernd Leno sai Leverkusenilta jatkosopimuksen

Kirjoittaja: — 09/11/2013

Bayer Leverkusen on jatkanut nuoren maalivahtinsa Bernd Lenon sopimusta kesään 2018 saakka. Jo aiemmin 21-vuotiaalla vahdilla oli voimassaoleva sopimus vuoteen 2017 saakka, mutta varhainen sopimuksen jatko pitänee sisällään myös palkankorotuksen ja kenties aiempaa korkeamman purkuklausuulin.

– Bayer Leverkusen nosti minut kaksi vuotta sitten 19-vuotiaana kolmosliigan maalivahtina suoraan Mestarien Liigassa pelaavan joukkueen ykkösvahdiksi. Tuollainen määrä luottamusta teki minuun tuolloin suuren vaikutuksen ja olen siitä seuralle erittäin kiitollinen, nuorukainen kommentoi Leverkusenin kotisivuilla.

Lenolla on meneillään kolmas täysi kausi Bundesliigassa. Leverkusen osti hänet reilut kaksi vuotta sitten Stuttgartista hieman yli seitsemällä miljoonalla. Hän on myös Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen luottomaalivahti.

– Työskentelimme jo pitkään Berndin jatkosopimuksen parissa. Nuori mies on yksi Saksan parhaista maalivahdeista ja sen hän osoittaa viikko viikolta. Ikäisekseen maalivahdiksi hän on uskomattoman kylmäpäinen eikä anna minkään häiritä keskittymistään. Kun miettii, ettei hän ole ikänsä takia vielä päästänyt koko potentiaaliaan irti, on jatkosopimus meille todella mahtava juttu, Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Rudi Völler kehaisee.

loading comments...