Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Wolfsburgin ennätysmiehelle pitkä jatkosopimus

Kirjoittaja: — 01/11/2013

Meneillään on pitkien jatkosopimusten viikko, sillä Jürgen Kloppin ja Lars Benderin ohella myös VfL Wolfsburgin keskikenttämies ja varakapteeni Marcel Schäfer jatkoi sopimustaan hyvissä ajoin ennen kauden päättymistä. Schäferin uusi sopimus ulottuu kauden 2016-2017 loppuun asti.

Sopimuksen erikoisuus on, että samalla sovittiin siitä, että pelaajauran päättymisen jälkeen Schäfer jatkaa vielä kahden vuoden ajan seuraorganisaation palveluksessa jossain toistaiseksi määrittelemättömässä tehtävässä.

– Olemme iloisia, että voimme laskea Schäferin varaan urheilullisessa mielessä vielä ainakin kolmen vuoden ajan. Hän on tärkeä pelaaja joukkueelle ja on muutenkin kuin kokemuksensa ansiosta joukkueen avainpelaajia. Hän on ehdottomasti VfL Wolfsburgin ja koko kaupungin keulakuva ja siksi olemme erityisen iloisia siitä, että hän pysyy seuran palveluksessa myös peliuran jälkeen, Wolfsburgin toimitusjohtaja Klaus Allofs kuvailee seuran kotisivujen tiedotteessa.

Marcel Schäfer pitää hallussaan ennätystä Wolfsburgin bundesliigapelien määrässä. Vuonna 2007 seuraan saapunut Schäfer pelasi syyskuun lopussa 200:nnen ottelunsa Wolfsburg-paidassa. Hän teki bundesliigadebyyttinsä 1860 Münchenissä, mutta debyytti jäi ainoaksi pääsarjaotteluksi seurassa ennen muuttoa Wolfsburgiin. Puolustajanakin pelaamaan pystyvästä Schäferistä onkin muodostunut todellinen iki-Susi.

– Kaikki tietävät, että VfL Wolfsburg, seuran fanit ja kaupunki ovat sydämessäni. Perheeni ja minä viihdymme täällä hyvin, ja olen iloinen, että seura antaa minulle mahdollisuuden tavoitella menestystä täällä jatkossakin. Tavoitteeni VfL Wolfsburgin kanssa ovat korkealla, Schäfer kertoo.

loading comments...