Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Wolfsburgin Marcel Schäfer juhlii tasalukuja

Kirjoittaja: — 17/09/2013

VfL Wolfsburgin laitapuolustaja Marcel Schäfer pelasi viikonloppuna tasan 200. Bundesliigaottelunsa Leverkusenia vastaan ja toinen ”kaksisatanen” on edessä mitä todennäköisimmin tulevana viikonloppuna, jolloin täyteen tulee 200 Bundesliigaottelua Wolfsburgin paidassa.

Aschaffenburgista kotoisin oleva 29-vuotias Schäfer siirtyi vihreävalkoiseen paitaan jo kesällä 2007 1860 Münchenista – jonka riveissä hän ehti pelata ensimmäisen Bundesliigaottelunsa. Kahdeksan kertaa Saksan A-maajoukkueessakin esiintynyt Schäfer on kotiutunut niin hyvin seuraan ja kaupunkiin, ettei edes harkitse siirtoa muualle.

– Kaikki tietävät kuinka rakastan tätä seuraa ja tätä kaupunkia. En usko että vaihtaminen muuhun tulee edes kysymykseen, Schäfer sanoi Wolfsburgin verkkosivuilla.

Schäferin sopimus on katkolla ensi kesänä, mutta puolustajan ohella myös seura on halukas rustaamaan jatkopaperin. Wolfsburgissa katsotaan Schäferin suhteen pidemmällekin kuin edessä oleviin kausiin.

– Tämä on vielä tulevaisuutta, mutta Marcel saattaa hyvin olla jossain roolissa VfL:ssa myös aktiiviuransa jälkeen, toimitusjohtaja Klaus Allofs vihjaa.

loading comments...