Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Schalke jahtaa Emmanuel Adebayoria

Kirjoittaja: — 30/08/2013

Siirtoikkunan lähestyessä sulkeutumistaan Schalke on vielä tiukasti etsimässä vahvistusta hyökkäykseensä. Teemu Pukin siirtyminen Celticiin on sinettiä vaille varma ja Klaas-Jan Huntelaar on sairastuvalla, joten Adam Szalai on ainoa pelikunnossa oleva puhdas kärkimies.

BILDin tietojen mukaan Schalke on nyt todella ison kalan perässä, sillä tähtäimessä on Tottenhamissa pelaava Togon maajoukkuetähti Emanuel Adebayor. Arsenalissa, Real Madridissa ja Manchester Cityssa uransa aikana Adebayor saattaa joutua tiukoille peliajan suhteen lontoolaisseurassa, kun Schalkessa sitä olisi tarjolla luultavasti aivan toiseen malliin.

Tottenhamin manageri André Villas-Boas teki jo aiemmin elokuussa selväksi, että Adebayor ei ole hänen ykkösvaihtoehtojaan avaukseen ja tämän jälkeen turkkilaisseura Besiktas yritti hankkia togolaisen riveihinsä. Adebayor vakuutti kuitenkin jäävänsä Lontooseen ja hylkäsi Besiktasin tarjouksen jo alkumetreillä.

Siirron esteenä saattaa olla kuitenkin siirtokorvaus, joka BILDin arvion mukaan nousee kahdeksan miljoonan euron tietämiin. Toinen seikka on se, että Adebayorin siirtohaluttomuuteen vaikuttanee myös hänen Tottenhamissa nauttima yli 200 000 euron viikkopalkka. Adebayorilla on sopimusta ”Spursin” kanssa jäljellä vielä kolme vuotta, joten yksi vaihtoehto on kauden loppuun saakka ulottuva lainasopimus.

loading comments...