Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kärki karkaamassa – Schalke lähes pakkovoiton edessä

Kirjoittaja: — 04/10/2013
Tagit:

Schalke kaatoi viikolla Mestarien liigassa hienosti Baselin maalein 1-0. Ensimmäisessä lohkovaiheen pelissään Schalke kaatoi Steaua Bucureştin 3-0. Kahdesta pelistä on siis kaksi voittoa. Nyt joukkue haluaa siirtää hyvät otteet myös Bundesliigaan.

Bundesliigassa Schalke on kerännyt seitsemästä pelistään vain kahdeksan pistettä, joilla se on sarjatalukossa alemmassa keskikastissa. Eroa kärkeen on jo yli kymmenen pistettä. Viime pelissään Schalke pelasi 3-3-tasapelin Hoffenheimin kanssa ja sitä ennen Bayern München oli vahvempi murskalukemin 4-0.

– Olemme hyvin tietoisia siitä, että meidän pitää nostaa tasoamme Bundesliigassa. Kahdeksan pistettä seitsemästä pelistä ei ole tarpeeksi meille. Pelasimme nyt Baselia vastaan hyvän 90-minuuttisen – samaan pitää pystyä nyt Augsburgia vastaan, Marco Höger sanoo Bundesliga.de-sivustolla.

Tulevan pelin mielenkiintoisin pelaaja on kahdeksantena olevan Augsburgin Halil Altintop, joka pelasi kausina 2006-2010 Schalken paidassa lähes sata peliä. Myös turkkilaispelaaja tietää Schalken vaikeudet.

– Sarjataulukko todistaa sen, että Schalken on nyt voitettava. He ovat suosikkeja, mutta uskon meidän olevan riittävän hyvässä kunnossa voittoon.

loading comments...