Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Augsburgin voitto helpotti monia – HSV kurimuksessa

Kirjoittaja: — 27/04/2014

Sunnuntain Bundesliigan kahdessa ottelussa ratkottiin tärkeitä asioita niin kärkipään kamppailun kuin säilymistaistelunkin suhteen. Mönchengladbachin voitto Schalkesta avasi aivan uusia uria kahdelle viimeiselle kierrokselle taistelussa paikoista Mestarien liigaan.

Gladbachin voiton myötä Schalken suora Mestarien liigan paikka on kaikkea muuta kuin varma ja taistelu neljännestä sijasta tiukkeni entisestään.

Vielä suurempi merkitys oli tavallaan Augsburgin voitolla HSV:sta. Augsburg säilytti ohuen saumansa eurokentille, mutta ennen kaikkea HSV:n tappio merkitsi sitä, että peräti neljä seuraa saattoi juhlia sarjapaikkansa säilymistä varmasti. Taistelu putoamista ja karsintaan joutumista vastaan on enää neljän kauppa ja Stuttgart on tässä erittäin vahvoilla, joten karsijan ja kahden putoajan kohtalot ratkaistaan mitä todennäköisimmin HSV:n, Nürnbergin ja Braunschweigin kesken.

– Odotimme todella paljon enemmän, mutta meidän pitää vain jatkaa taistelua. Ymmärrän fanejamme, jotka ovat turhautuneita, HSV-luotsi Mirko Slomka totesi kickerin mukaan.

– Me emme yksinkertaisesti ole mikään uhka vastustajalle hyökkäyksessä riippumatta siitä kuka hyökkäyksessä pelaa. Emme ole syyttä tässä asemassa pohjalla.

Bundesliiga sunnuntaina 27.4.:

Schalke – Mönchengladbach 0-1 (0-1)
Augsburg – HSV 3-1 (3-1)

loading comments...