Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Hyypiä vaatii ”100-prosenttista onnistumista”

Kirjoittaja: — 04/10/2013

Leverkusen ja Bayern München kohtaavat lauantaina Bundesliigan huippuottelussa. Leverkusenin päävalmentaja Sami Hyypiä tietää, että hänen joukkueensa on yllettävä parhaaseensa saadakseen ottelusta hyvän tuloksen.

Bayern vakuutti eurooppalaisen jalkapalloyleisön keskiviikkona murskattuaan Manchester Cityn vieraskentällä Mestarien liigan ottelussa. 3-1-voittoa kuvailtiin joissain tiedotusvälineissä jopa liki täydelliseksi.

Hyypiän mukaan Leverkusenin on onnistuttava täydellisesti toistaakseen viime kauden temppunsa. Silloin Leverkusen oli ainoa joukkue, joka onnistui Bayernin voittamaan. Tuon ottelun jälkeen Bayern on pelannut 32 ottelua peräkkäin ilman tappiota.

Hyypiän suojatit voittivat myös keskiviikkona kun Real Sociedad kaatui kotikentällä maalein 2-1.

– Emme voi tehdä samanlaisia virheitä kuin keskiviikkona toisella puoliajalla. Lauantaina nähdään pitääkö meidän alkaa vilkuilla selkämme taakse vai pysymmekö mukana Bundesliigan kolmen kärjessä, Hyypiä sanoi medialle perjantaina.

Tällä hetkellä Bayern on sarjan kakkosena, tosin tasapisteissä Borussia Dortmundin kanssa. Molemmilla on 19 pistettä. Leverkusen pitää kolmostilaa mutta on vain pisteen päässä kaksikosta kun seitsemän kierrosta on pelattu.

loading comments...