Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Sami Hyypiä: ”Olemme valmiita pelaamaan paljon paremmin”

Kirjoittaja: — 21/09/2013

Bayer Leverkusen avasi Mestarien liigan lohkovaiheen viikolla 2-4-tappiolla Manchester Unitedin vieraana. Esitys ei päävalmentaja Sami Hyypiää juurikaan tyydyttänyt ja Old Traffordilla tehdyistä virheistä on nyt tarkoitus ottaa oppia ja nostaa pelin taso lauantain Bundesliigaottelussa Mainz 05:n vieraana.

– Emme Manchesterissa olleet pallon kanssa tarpeeksi rauhallisia, eikä pelissämme ollut tarpeeksi liikettä. Teimme lisäksi liikaa virheitä, jotka United sitten käytti hyväkseen, Hyypiä ruoti Mainz-ottelun ennakkolehdistötilaisuudessa.

– Olemme valmiita pelaamaan lauantaina Mainzissa paljon paremmin kuin pelasimme tiistaina.

Kuudennella sijalla kolme pistettä ”Werkselfin” jäljessä majaileva Mainz on Hyypiän mukaan joka tapauksessa vaikea vastustaja, joten pelin on kuljettava jos pisteitä aiotaan matkaan saada.

– [Päävalmentaja] Thomas Tuchel on tehnyt vuosia hyvää työtä. Mainzilaiset pelaavat korkealla tempolla ja intensiteetillä, Hyypiä kehuu.

Leverkusenin kokoonpanosta ovat sivussa viikko sitten Wolfsburgia vastaan loukkaantunut Gonzalo Castro sekä lihasvammaansa edelleen paranteleva Jens Hegeler. Sen sijaan Manchesterissa jo avauspuoliskolla kentän jättämään joutunut Lars Bender on mukana.

– Lars on jälleen täysillä mukana, Hyypiä vahvisti.

loading comments...