Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Lars Bender solmi pitkän jatkosopimuksen

Kirjoittaja: — 31/10/2013

Bayer Leverkusen ja Saksan maajoukkuepelaaja Lars Bender ilmoittivat päässeensä tänään yhteisymmärrykseen pitkästä jatkosopimuksesta. Jo Benderin aiempi pelaajasopimus ulottui kesäkuuhun 2017, mutta nyt sitä jatkettiin vielä kahdella vuodella kesään 2019 saakka.

– Lars Bender on kehittynyt hienosti Bayer Leverkusenissa ja on nykyään jo maajoukkuetasolla. Hän on joukkueemme tärkeimpiä kulmakiviä ja myös yksi seuran fanien suosikeista, Leverkusenin toimitusjohtaja Michael Schade kommentoi seuran kotisivuilla.

Myös 24-vuotias keskikenttäpelaaja itse hehkuu tyytyväisyyttään.

– Bayer Leverkusen seurana on mennyt viime vuosina erittäin hyvään suuntaan. Meillä on vahva ryhmä, jolla on potentiaalia kehittyä entisestään. Haluan antaa panokseni sen eteen, että meistä tulee pysyvästi yksi sarjan selkeistä kärkijoukkueista. Tunnen oloni seurassa hyväksi ja olen iloinen saadessani pelata täällä.

Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Rudi Völler pitää erityisesti Benderin johtajanominaisuuksia arvossaan.

– Teimme neljä vuotta sitten Benderin kohdalla täysin oikean arvion, kun hankimme hänet 1860 Münchenistä. Hän on ylittänyt odotukset ja on ollut vahva johtaja niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Sellaista tyyppiä menestyvä jalkapallojoukkue tarvitsee, Völler hehkuttaa.

Kickerin mukaan ainakin Bayern München ja Arsenal ovat tavoitelleet Benderiä joukkoihinsa vuosien varrella. Mies pysyy kuitenkin uskollisena Leverkusenille, jolle hän on 115 bundesliigaottelussa ampunut 12 maalia.

loading comments...