Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Bayern München levänneenä ennätysjahtiin

Kirjoittaja: — 31/10/2013

Bayern München vietti maanantaina Bundesliigan tappiottoman putkensa yksivuotispäivää ja lauantaina Hoffenheimin vieraana sillä on mahdollisuus yltää Bundesliigan ennätykseen. Bayern on pelannut toistaiseksi Bundesliigassa 35 tappiotonta peliä putkeen, kun ennätystä pitää hallussaan HSV 36:lla perättäisellä tappiottomalla ottelulla. Mikäli lauantain vieraspeli osoittautuu menestykseksi, voi Bayern viikkoa myöhemmin ottaa ennätyksen yksin omiin nimiinsä isännöidessään Augsburgia.

Bayernille tämä viikko on ollut siitä erikoinen, että vaikkei kyseessä olekaan maaottelutauko, on joukkueella ensimmäistä kertaa kahteen ja puoleen kuukauteen ohjelmassa viikon aikana vain yksi ottelu. Joukkueelle onkin tehnyt hyvää lepuuttaa uupuneita koipia, parannella pikkuvaivoja ja treenata huolellisesti.

– Melkein kaikki ovat taas terveitä ja kilpailutilanne on kova. Sen huomaa, että kaikki antavat treeneissä kaikkensa. Harkoissa on yksinkertaisesti kivaa, Bayernin kakkosvahti Tom Starke selvittää Bayern Münchenin kotisivujen uutisessa.

Javi Martínez on toipunut jälleen täyteen pelikuntoon, mutta DantenToni Kroosin ja Arjen Robbenin pelaaminen on vielä hieman epävarmaa. Mahdollisesti kuitenkin koko kolmikko saattaa olla käytettävissä. Varmuudella sivussa ovat kuitenkin pitkäaikaisloukkaantunut Holger Badstuber sekä ThiagoXherdan Shaqiri ja Claudio Pizarro.

loading comments...