Mario Götzellä tehokas debyytti Bayern-paidassa

Kirjoittaja: — 12/08/2013

Bayern Münchenin tähtihankinta Mario Götze palasi tehokkaasti pelikentille sunnuntai-iltana harjoitusottelussa unkarilaista Györi ETO FC:tä vastaan. Loukkaantumisen takia kolme kuukautta huilaamaan joutunut Götze vaihdettiin kentälle tunnin pelin jälkeen ja vain kolme minuuttia myöhemmin hän iski kauden avausmaalinsa. Vielä ottelun viimeisellä minuutilla maajoukkueen nuori runkopelaaja viimeisteli toisella osumallaan pelin loppunumeroiksi 4-1. Saksalaisten kahdesta muusta maalista vastasi Xherdan Shaqiri.

Götzen ohella myös toinen Bayern-tulokas, espanjalainen Thiago Alcântara pääsi ensi kertaa tositoimiin uudessa seurassaan. Valmentaja Pep Guardiola harrasti runsaasti pelaajakierrätystä, sillä perjantain voitokkaan Mönchengladbach-ottelun kokoonpanosta kentällä esiintyi vain Thomas Müller. Maalia vartioi Tom Starke ja näyttöpaikan sai myös reservijoukkueen pelaaja Christian Derflinger. Kakkosmiehistö olikin aluksi vaikeuksissa, sillä ensimmäisen jakson voitto meni unkarilaisille. Toisella puoliajalla kurssi kuitenkin onnistuttiin kääntämään.

Lähde: Kicker