Kuva: Getty Images

Bayern murjoi Hoffenheimin – Schweinsteiger palasi tositoimiin

Kirjoittaja: — 22/11/2014

Hoffenheimista ei ollut vastusta Bayern Münchenille, kun Pep Guardiolan suojatit takoivat Allianz-Arenalla taululle vakuuttavat 4-0-lukemat.

Ottelun avausmaali nähtiin 23. minuutilla. Mario Götze sai pallon jalkaansa noin 25 metrissä, kääntyi ja laukoi pallon vastustamattomasti oikeaan yläkulmaan.

Götzelle avautui hetkeä myöhemmin paikka viedä Bayern 2-0-johtoon, mutta miehen laukaus rangaistualueen ulkopuolelta suuntautui hieman ohi. Robert Lewandowski kuitenkin onnistui vielä ennen puoliaikaa, kun puolalainen puski Arjen Robbenin keskityksen verkon perukoille.

Hoffenheim ei ollut täysin jyrän alla, mutta Manuel Neuer sai olla melko rauhassa maalillaan. Mies kuitenkin torjui kaiken, mikä torjuttavissa oli.

Ottelun 77. minuutilla nähtiin Bayern-kannattajien kannalta hieno hetki, kun MM-finaalista asti sivussa ollut Bastian Schweinsteiger vaihdettiin kentälle.

Lopullinen ratkaisu nähtiin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä. Lewandowski ja Robben sahasivat vierailijoiden puolustuksen auki, ja hollantilainen nosti pallon hallitusti takakulmaan.

Vain viitisen minuuttia myöhemmin Sebastian Rode pommitti loppulukemiksi 4-0. Esityöstä vastasi kukapa muukaan kuin Schweinsteiger.