Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayern München nousi sarjakärkeen

Kirjoittaja: — 27/09/2014

FC Köln ei pystynyt yllättämään Bayern Müncheniä. Vierailijat ottivat lopulta rutiininomaisen 0-2-voiton.

Ottelun luonne oli juuri sellainen kuin saattoi olettaa. Kotijoukkue vetäytyi kuoreen, ja luovutti pallonhallinnan suosiolla Bayernille. Ottelun ensimmäinen puolisen tuntia olikin täysin vierailijoiden hallussa.

Ensimmäinen maali nähtiin 19. minuutilla. Kölnin puolustus sähelsi pallon Arjen Robbenille, joka jatkoi pelivälineen Thomas Müllerille. Saksalainen syötti takaviistoon ja pallo lipui lopulta Mario Götzelle, joka viimeisteli varmasti alakulmaan.

Puoliajan loppua kohden Köln sai muutamia paikkoja vastahyökkäyksistä, mutta tauolle lähdettiin vierailijoiden johdossa.

Toisella puoliajalla Bayern rauhoitti tahtia, ja piti Kölnin poissa maalipaikoilta. Ottelun ratkaisu nähtiin 66. minuutilla. Robben pyöritteli Kölnin puolustusta aikansa ja syötti lopulta Götzelle, joka jatkoi pallon takaviistoon kohti David Alabaa. Pallo ei ikinä itävaltalaista tavoittanut vaan epäonnekseen kotijoukkueen Daniel Halfar ohjasi pallon omaan maaliin.

Toimittajan sana

Köln teki ottelun Bayernille helpoksi. Vierailijat pääsivät pelaamaan mukavuusaluellaan, eikä sillä ollut hätää missään vaiheessa. Götze pääsi rikkomaan kuparisen aikaisessa vaiheessa, joten paniikkia avausmaalin tekemisestä ei päässyt syntymään.

Eipä Kölnille toisaalta juuri pelimerkkejä oltu jaettu alunperinkään. Jos se olisi halunnut haastaa Pep Guardiolan täysin ylivertaisen materiaalin, olisi se tapahtunut nimenomaan tiukan puolustuspelin kautta. Tänään se ei onnistunut. Eteenpäin, sanoi mummo hangessa.

Bundesliga perjantaina ja lauantaina

1. FSV Mainz 05 – Hoffenheim 0-0

Schalke 04 – Borussia Dortmund 2-1
1-0 Joël Matip (10.)
2-0 Eric Maxim Choupo-Moting (23.)
2-1 Pierre-Emerick Aubameyang (26.)

1. FC Köln – Bayern  München 0-2
1-0 Mario Götze (19.)
0-2 Oma maali (66.)

SC Paderborn 07 – Borussia Mönchengladbach 1-2
0-1 Patric Herrmann (8.)
0-2 Raffael (14.)
1-2 Jens Wemmer (70.)

VfB Stuttgart – Hannover 96 1-0
1-0 Daniel Schwaab (69.)

SC Freiburg – Bayer Leverkusen 0-0

VfL Wolfsburg – Werder Bremen 19:30

loading comments...