Bayern haki voiton Frankfurtista – Müllerille hattutemppu

Kirjoittaja: — 08/11/2014

Bayern München jatkaa vakuuttavia otteitaa Bundesligassa. Nyt joukkue päihitti Eintracht Frankfurtin vieraissa maalein 0-4.

Vain noin 20 sekuntin pelin jälkeen Robert Lewandowski karkasi läpiajoon. Puolalainen haki vielä syöttöä Thomas Müllerille, mutta syöttö epäonnistui ja kotijoukkueen puolustus kerkesi hätiin.

Avausmaali syntyi 23. minuutilla. Franck Ribéry käytti palloa Robert Lewandowskilla, minkä jälkeen ranskalainen pääsi syöttämään rangaistusalueen kulmalta Thomas Müllerille, jonka ensimmäisen yrityksen Felix Wiedwald torjui, mutta Müller laittoi irtopallon pussin.

Frankfurtilla oli muutama paikka ensimmäisellä jaksolla, mutta Manuel Neuer ei antautunut.

Toisella puoliajalla Müller teki kaksi maalia kolmessa minuutissa. Ensimmäisessä Philipp Lahm vapautti Ribëryn läpiajoon, ja ranskalainen syötti Müllerin maalintekoon. Seuraavassa maalissa Mario Götze antoi hyvän läpisyötön Müllerille, joka viimeisteli hattutemppunsa.

Viitisen minuuttia ennen loppua Xherdan Shaqiri ohjasi maalin edestä loppunumeroiksi 0-4.

Toimittajan sana

Kotijoukkue oli loppujen lopuksi melko aseeton. Bayern ei tänään luonut paikkoja mitenkään roppakaupalla, mutta viimeistely oli tehokasta. Jotain kertoo joukkueen ylivoimasta se, että se käy hakemassa 0-4-voiton Frankfurtista lähes puolivaloilla. Kotijoukkueelle tämä oli lähinnä budjetoitu tappio, eikä siitä kannata sen enempää huolestus.