Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Bayernin keskikenttäpelaaja Arsenalin kiikarissa

Kirjoittaja: — 12/08/2013

Arsenal pyrkii tällä viikolla vahvistamaan miehistöään Bayern Münchenin Luiz Gustavolla.

Arsene Wenger on tähän mennessä hankkinut vapaalla siirrolla Ranskan nuorten maajoukkuehyökkääjän, Yaya Sanogon. Ranskalainen tuli vapaalla siirrolla Auxerresta. Wenger tietää, että vahvistuksia tarvitaan. Varsinkin nyt kun moni pelaaja on siirtynyt pois Tykkimiesten riveistä. Viime kaudella Barcelonaan lähtenyttä Alex Songia ei korvattu mitenkään, joten brasilialainen alempi keskikenttä sopii hyvin ranskalaisen miehistöön.

Wenger kertoi kiinnostuneensa Gustavosta harjoitusottelussa Manchester Cityä vastaan. Hän kuitenkin myönsi, että mikään ei ole vielä varmaa. Gunners pyrkii ratkaisuun lähipäivinä.

Arsenal yritti aikaisemmin siirtomarkkinoilla saada Bayer Leverkusenin Lars Benderin. Viime kauden Bundesliigan kolmonen ei kuitenkaan ollut halukas myymään keskikenttäpelaajaansa.

Lontoolaisseura oli myös Toulousen keskikenttäpelaaja Etiennne Capouen perässä. Ranskalainen on kuitenkin siirtymässä Tottenhamiin.

Gustavo ei ollut Bayernin aloittava keskikenttäpelaaja viime kaudella. Eikä hän aloittanut myöskään tämän kauden ensimmäisessä ottelussa Mönchengladbachia vastaan. Arsenal on tekemässä brasilialaisesta 14 miljoonan punnan tarjouksen.

Lähde: Guardian

loading comments...