Bayern palasi vahvana – Mönchengladbach nurin

Kirjoittaja: — 24/01/2014

Bundesligassa pelattiin todellinen herkkupala jo kevätkauden ensimmäisellä kierroksella, kun Borussia Mönchengladbach isännöi sarjakärki Bayern Müncheniä. Kotijoukkueesta ei ollut vahvan Bayernin pysäyttäjäksi, loppulukemat kirjattiin Bayernin hyväksi 2-0.

Ottelun voittomaali nähtiin jo seitsemännellä minuutilla. Thomas Müller petasi paikan, ja Mario Götze vei Bayernin johtoon. Minuuttia aiemmin Götze oli ollut jo lähellä maalintekoa, mutta laukaus osui maalipuihin.

Gladbachilla oli sauma tasoittaa ennen puoliaikaa. Max Krusen laukaus kolahti niin ikään tolppaan.

Lopullisesti peli ratkesi kymmenisen minuuttia tauon jälkeen. Gladbachin Granit Xhaka syyllistyi käsivirheeseen omalla rangaistusalueella, ja Müller sijoitti tilannetta seuranneesta rangaistuspotkusta lukemat 2-0:aan.

Ennen rangaistuspotkua kotijoukkueen maalivahti Marc-André ter Stegen nollasi paraatipelastuksilla Götzen pariin kertaan.

Toisella puoliskolla Gladbach kolisteli jälleen maalipuita, tällä kertaa Patrick Herrmannin laukauksella. Tolppia lähemmäs ei kotijoukkue päässyt, joten Bayernille voitto lukemin 2-0.