Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Lokakuun suomalaiskatsaus: Matias Ojala palasi pelikentille

Kirjoittaja: — 12/10/2013

Kuten syyskuun raportissamme kerroimme, Matias Ojala sai HSV:n reservijoukkueen valmentajalta Rodolfo Esteban Cardosolta luottoa heti ensimmäisessä mahdollisessa ottelussaan. Heti pelin jälkeen tuli kuitenkin heti takapakkia, kun Ojalan polvessa todettiin luumustelma. Vaivan oli alun perin tarkoitus pitää nuorta oululaista sivussa vain pari viikkoa, mutta lopulta taukoi venyi kolmeen ja puoleen viikkoon. Sivukaneettina kerrottakoon, että Cardosohan puolestaan kävi valmentamassa HSV:n ykkösmiehistöäkin kahden ottelun ajan Thorsten Finkin saatua potkut.

Kuunvaihteen jälkeen Ojala on kuitenkin palannut takaisin tositoimiin. 2.10. pelatussa vieraspelissä Wilhelmshavenia vastaan Ojala sai peliaikaa viisi minuuttia lopusta ja kolme päivää myöhemmin Braunschweigin reservijoukkueen vieraana suomalainen pelintekijä pelasi jo koko toisen puoliajan. Molemmat ottelut päättyivät tasapeliin. Hieno kokemus Ojalalle oli varmasti päästä myös treenaamaan HSV:n bundesliigamiehistön kanssa menneen viikon lauantaina.

Ojala valittiin myös Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen kaksoismaaotteluun Norjaa vastaan. Hän jää kuitenkin otteluista sivuun, sillä Regionalliigassa ei pidetä maaottelutaukoa. Marraskuisessa EM-karsinnassa Ojala on kuitenkin käytettävissä. Tänään lauantaina klo 15 alkaen HSV II kohtaakin sarjaottelussa lohkonsa kakkosena olevan VfB Oldenburgin.

Kymmenen sarjakierroksen jälkeen Hamburger SV:n kakkosmiehistö on 18 joukkueen sarjassa sijalla 14. Putoamisviiva on vain kahden pisteen päässä, ja nousukarsintapaikkaan puolestaan on matkaa jo lähes mahdottomalta tuntuvat 13 pistettä.

loading comments...