Matias Ojala hurjassa vauhdissa harjoitusottelussa

Kirjoittaja: — 18/01/2014

Huippulupaava 18-vuotias Matias Ojala on aloittanut vuoden 2014 mahtavalla ilotulituksella. Hamburger SV:n reservijoukkueessa pelaava oululaislähtöinen Ojala viimeisteli puhtaan hattutempun HSV II:n voittaessa harjoitusottelussa Hampurin kaupunginosajoukkueen Altona 93:n komeasti maalein 5-0.

Kaikki suomalaisen tekemät maalit syntyivät ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Ojala heilutti verkkoa 17., 29. ja 35. minuutilla, joten hattutempun tekoon kului vain 18 minuuttia.

Altona 93 pelaa yhtä sarjatasoa alempana kuin HSV:n kakkosjoukkue, Saksan viidennellä sarjatasolla Oberligassa.

HSV:n reservijoukkue on pelannut tammikuun aikana kaikkiaan kolme harjoituspeliä. Loppiaisena joukkue hävisi kolmosliigan Holstein Kielille maalein 1-4. Tuolloinkin keskikentällä häärinyt Matias Ojala vastasi joukkueensa ainoasta maalista. Toinen harjoituspeli Schalken kakkosmiehistöä vastaan päättyi 0-0-tasapeliin.

Ojalan tuoreesta hattutempusta kerrottiin HSV:n kotisivuilla.