Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Matias Ojala teki avausmaalinsa Saksassa

Kirjoittaja: — 27/10/2013

18-vuotias Matias Ojala on päässyt Saksassa loukkaantumisensa jälkeen mainioon syysvireeseen ja nauttii suurta luottamusta joukkueensa valmentajalta Rodolfo Esteban Cardosolta. Tänään “Matigol” onnistui myös tekemään ensimmäisensä maalinsa HSV:n reservijoukkueen paidassa.

HSV II voitti paikallisottelussa sarjajumbo Victoria Hamburgin maalein 3-0 ja oululaislähtöinen Ojala viimeisteli joukkueensa kolmannen osuman. Voiton arvoa nostaa sekin, että HSV II pelasi ottelun toisen puoliajan yhden miehen vajauksella ulosajon myötä.

Jo viikko sitten lauantaina Ojala oli tehokkaasti esillä, sillä tuolloin hän alusti joukkueelleen kaksi maalia HSV:n kakkosjoukkueen kaadettua vieraskentällä ETSV Weiche Flensburgin maalein 6-2. Molemmissa viimeisissä otteluissa Ojala on myös pelannut täydet peliminuutit. Suomalainen oli lähes koko syyskuun sivussa tositoimista lievän polvivamman takia, mutta on nyt päässyt mainioon vauhtiin.

Voittonsa myötä HSV:n kakkosjoukkue nousi Regionalliigan pohjoislohkossa putoamisviivan yläpuolelle sijalle 13. Lohkossa pelaa kaikkiaan 18 joukkuetta.

loading comments...