Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Pelaaja-agentti ei vahvista Matias Ojalan siirtoa HSV-paitaan

Kirjoittaja: — 13/08/2013

AC Oulun lupaus Matias Ojala on tänään torstaina suomalaismediassa yhdistetty siirtouutisissa Hamburger SV:n kanssa.

Haastattelimme Ojalan asioita Saksassa hoitavan GH Sport Managementin pelaaja-agenttia Jürgen Springeriä ja kysyimme siirron statusta. Springerin mukaan siirto ei vielä ole saletissa.

Matias Ojala on ilmoittanut saaneensa oman sopimuksen ehdot Hamburger SV:n kanssa sovittua, mutta ilmeisesti seurat vielä neuvottelevat asioista. Missä tällä hetkellä mennään?

HSV on kiinnostunut hankkimaan Matias Ojalan nuorisojoukkueeseensa eli U23-joukkueeseen. Näin ollen seurojen välille on syntynyt tarve keskustella siirron ehdoista. Siihen liittyen minulle ei ole kuitenkaan uutta tietoa. Se on seurojen välinen asia.

Suomalaismediassa on ollut puhe kauden mittaisesta lainasopimuksesta, johon sisältyy osto-optio. Voitko vahvistaa tämän?

Tällaista tietoa en voi vahvistaa. Mitä tulee vaikkapa osto-optioon, niin nämä ovat niitä osioita, joista seurojen on vielä neuvoteltava.

Matias Ojala vieraili muutaman päivän ajan Hampurissa ja esittäytyi HSV:n U23-joukkueelle. Ojala tutustui seuraan ja joukkueeseen, ja haluaisi päästä täksi kaudeksi sinne lainalle. Nyt on seurojen vuoro neuvotella ja vasta sen jälkeen tiedämme, toteutuuko tämä vai ei.

Oliko myös muilta seuroilta kiinnostusta Ojalaa kohtaan? Hänhän kävi viime vuonna näytillä St. Paulissa.

Silloinhan tietääkseni seurat eivät päässeet sopuun siirron ehdoista, mutta en tätä tiedä tarkalleen. Mutta ei, tällä hetkellä muita seuroja ei ole konkreettisesti kiinnostuneina.

Julkaisemme pelaaja-agentti Jürgen Springerin pohdintoja Timo Furuholmin tilanteesta Düsseldorfissa keskiviikon aikana.

Haastattelu: Pekka Franck

Älä missaa mitään vaan tykkää meistä Facebookissa!

loading comments...