Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Teemu Pukin agentti: “Schalken kanssa keskustellaan tilanteesta”

Kirjoittaja: — 13/08/2013

FC Schalken suomalaishyökkääjä Teemu Pukki ounasteli kauden alla sivustollemme antamassa haastattelussa, että “kilpailu minuuteista tulee olemaan kovaa”. Sunnuntaina sarja-avauksessa Huuhkaja-kärki ei mahtunut edes joukkueensa kokoonpanoon.

Tavoitimme Pukin asioita Saksassa hoitavan GH Sport Managementin pelaaja-agentin Jürgen Springerin, jolta tiedustelimme todennäköisyyttä hyökkääjän siirrolle jo elokuun aikana. Springer myönsi, että asiasta tullaan ainakin keskustelemaan Schalken kanssa.

Teemu Pukin tilanne ei taida näyttää hyvältä, kun Schalken sarja-avauksen aikaan sunnuntaina pelaaja oli jo Suomessa?

Suomessahan on tällä viikolla maaottelu.

Toki, mutta Pukki ei kuulunut siis lainkaan Schalken kokoonpanoon kauden ensimmäisessä ottelussa.

Se pitää paikkansa, hän ei ollut mukana kokoonpanossa. Minulla ei ole antaa pelaajan suhteen mitään ajankohtaista uutta tietoa. Meidän on odotettava, mitä tämän elokuun aikana vielä tapahtuu. Varmasti tilanteesta tullaan vielä keskustelemaan Schalken kanssa, mutta kuten sanottua mitään uutta kerrottavaa ei vielä ole.

On siis kuitenkin olemassa mahdollisuus, että tämän siirtoikkunan aikana jotain vielä tapahtuu?

Periaatteessa Teemulla on voimassaoleva sopimus Schalke 04:n kanssa, mutta varmasti käymme seuran kanssa keskusteluja tämänhetkisestä tilanteesta.

Miten henkilökohtaisesti näet Pukin tilanteen tällä hetkellä? Onko se uuden hyökkääjän (Adam Szalai) myötä jopa huonompi kuin keväällä?

No, ainahan tilanne riippuu käytettävästä pelisysteemistäkin. Pelaako Schalke siis yhdellä vai kahdella kärjellä. Schalkellahan on käytännössä vain kolme hyökkääjää miehistössään. Monella seuralla listalla on selväsi enemmän kärkimiehiä.

Kausi on pitkä. Analysoimme Schalken kanssa tilanteen ja katsomme sitten mitä tapahtuu. Enempää en voi tätä tällä hetkellä kommentoida.

Tammikuussa agentuuristanne tuli saksalaismediaan kommenttia, ettei Saksan kakkosliiga ole Pukille vaihtoehto. Onko mieli tämän suhteen muuttunut?

Mielestäni nyt oikea marssijärjestys on se, että käymme keskustelut Schalken kanssa. Kaikki muu spekulointi tulee vasta sen jälkeen.

Mutta konkreettisemmin: Greuther Fürthin kärkimies Nikola Djurdjic loukkaantui maanantaina ja on kuukausia sivussa. Voisiko Fürth haluta sinne Pukin korvaajaksi?

En henkilökohtaisesti voi kuvitella tällaista tapahtuvan, eikä minulle ole tällaisesta kiinnostuksesta mitään tietoakaan.

Ja millä perusteella et näe Pukkia Fürthissä?

Teemu Pukilla on vielä yksi vuosi sopimusta jäljellä Schalkessa. Kakkosliigassa toimitaan eri budjetein kuin Bundesliigassa. En usko, että Greuther Fürthillä on resursseja havitella pelaajia, joilla on Bundesliigassa voimassaoleva sopimus ja maksaa heistä siirtokorvausta.

Julkaisemme pelaaja-agentti Jürgen Springerin pohdintoja Matias Ojalan ja Timo Furuholmin tilanteista vielä tiistai-illan ja keskiviikon aikana.

Haastattelu: Pekka Franck

Älä missaa mitään vaan tykkää meistä Facebookissa!

loading comments...