Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Teemu Pukki: Perässä joka osa-alueella

Kirjoittaja: — 19/08/2013
Tagit:

Teemu Pukki pelasi ensimmäiset minuutit tämän kauden Bundesliigassa lauantaina. Siirtohuhujen kohteena oleva Pukki tuli kentällä 63. minuutilla heti Wolfsburgin 2-0 maalin jälkeen. Pukin toivottiin tuovan lisää hyökkäysvoimaa, mutta Wolfsburg teki vielä kaksi maalia lisää ja kylvetti Schalken 4-0.

– Olimme huonompia jokaisella osa-alueella. Wolfsburg ansaitsi ilman muuta voiton. Tämä oli todella huono peli meiltä, Pukki manasi Bundesliiga-com-sivustolle.

– Itse pelasin puolisen tuntia. En päässyt peliin mukaan kovin hyvin. Emme pystyneet hyökkäämään vaan jouduimme olemaan koko ajan ottavana osapuolena. Siinä ei ihmeitä pystynyt esittämään.

Kauden avaustappio on nollattava pian. Jo ensi keskiviikkona Schalkella on edessään Mestarien liigan play-off –ottelu PAOK:ia vastaan. PAOK tuli takaisin taistelemaan Mestarien liigan lohkovaiheen paikasta, kun Metalist Harkiv suljettiin kilpailusta.

– Metalist pudotti PAOK:in jatkosta, joten kai se olisi ollut kovempi vastustaja. Toisaalta ei ole suurtakaan väliä, kumpi olisi tullut vastaan. Emme kovin paljoa tässä vaiheessa tiedä kummastakaan. Ja lähtökohta on se, että Schalken pitää play-offit hoitaa, oli vastassa kuka tahansa, Pukki painottaa.

Kim Sanden

loading comments...