Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Dortmund kiinnostunut Italian maajoukkuepuolustaja Ranocchiasta

Kirjoittaja: — 18/01/2014

Italialainen Gazzetta dello Sport kirjoittaa 25-vuotiaan Inter Milan-topparin Andrea Ranocchian olevan korkealla Borussia Dortmundin toivelistalla. Dortmund on kärsinyt puolustajavajeesta siitä lähtien, kun Neven Subotic joutui polvivamman takia loppukauden ajaksi sairastuvalle.

Asiaa ei lainkaan helpottanut, kun myös Mats Hummels loukkaantui. Tilanteeseen reagoitiin palkkaamalla sopimukseton Manuel Friedrich tuuraajaksi, mutta pätevälle täsmähankinnalle olisi yhä käyttöä. Ranocchia olisi järkeenkäypä vaihtoehto, sillä Interin pelaajana hän ei ole tällä kaudella europeleissä esiintynyt. Näin italialaista voisi peluuttaa myös Mestarien liigassa.

195-senttinen Ranocchia on ollut koko kauden ajan Inter Milanin luottopuolustajia. 14 Serie A-ottelussa hän on tehnyt yhden maalin. Ranocchia tavoittelee paikkaa myös Italian MM-kisajoukkueesta. Viimeksi hän kantoi Azzurri-paitaa kentällä marraskuun harjoitusottelussa Nigeriaa vastaan.

Asiasta Saksassa kertoneen Bildin mukaan sopimusneuvotteluissa ollaan kuitenkin vielä kaukana yhteisymmärryksestä. Inter pyytää Ranocchiasta 15 miljoonaa euroa, kun Dortmund on tarjoutunut maksamaan yhdeksän.

Joka tapauksessa Interin uuden indonesialaisomistajan Erick Thohirin väitetään olevan halukas myymään seuran tähtipelaajia voidakseen maksaa velkojille osan seuran massiivisista veloista.

loading comments...