Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp kävi Bukarestissa tarkkailumatkalla

Kirjoittaja: — 21/11/2013

Saksan maajoukkue pelasi tiistaina maaottelun Lontoossa ja Dortmund harjoitteli samana päivänä Paderbornia vastaan. Borussian päävalmentaja Jürgen Kloppia ei kuitenkaan nähty kummassakaan tapahtumassa, sillä koutsi oli matkustanut Bukarestiin seuraamaan Romanian ja Kreikan välistä MM-karsintaottelua mahdolliset vahvistukset mielessään.

Jo pitkään on ollut tiedossa, että Dortmundin paras maalintekijä Robert Lewandowski jättää seuran kauden päätteeksi. Korvaajan etsintä onkin jo kovaa vauhtia käynnissä ja Kloppin matka Romaniaan vahvisti huhuja siitä, että Dortmund on kiinnostunut Kreikan tähtihyökkääjästä Konstantinos Mitroglousta. Mitroglou antoi Kloppille myös erinomaisen työnäytteen, sillä mies viimeisteli kaksiosaisessa jatkokarsinnassa kolme Kreikan kaikkiaan neljästä maalista.

Mitrogloulla on seurajoukkueensa Olympiakosin kanssa sopimus kesään 2016 saakka, mutta Bildin tietojen mukaan kärkimies olisi saatavilla verrattain edulliseen kahdeksan miljoonan euron hintaan. Myöskään sopeutumisongelmia miehellä ei varmasti tulisi, sillä Mitroglou vietti koko lapsuus- ja nuoruusikänsä Saksassa ja muutti Kreikkaan vasta 19-vuotiaana.

25-vuotias Kostas Mitroglou on ollut ilmiliekeissä myös seurajoukkueessaan, sillä hän on ampunut Olympiakosille kymmenessä sarjaottelussa peräti 14 maalia. Mestarien Liigan neljässä ottelussa miehen maalisaldo näyttää kolmea.

Kloppin kerrotaan tarkkailleen ottelussa myös kotijoukkueen pelaajaa. Romanialaisen ProTV-kanavan mukaan Dortmund on kiinnostunut Steaua Bukarestin 24-vuotiaasta topparista Florin Gardosista. Dortmundin keskuspuolustusta ravistelee paha loukkaantumissuma, sillä Neven Subotic on polvivamman takia sivussa koko loppukauden ja myös Mats Hummels joutui parin kuukauden pituiselle sairaslomalle. Hätäavuksi palkattiin jo Manuel Friedrich, mutta lisäapukin voi tulla tarpeeseen. Romanialaislähteiden mukaan Gardos voisi olla saatavilla jo talvitauolla.

loading comments...