Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Lokakuun suomalaiskatsaus: Joel Mero jämähtänyt vaihtopenkille

Kirjoittaja: — 12/10/2013
Tagit:

Vielä edellisessä tarkastelussa oli Joel Meron osalta positiivista kerrottavaa, sillä hän oli päässyt pelaamaan kahdessa Borussia Mönchengladbachin reservijoukkueen ottelussa. Lisäksi hän oli vieläpä onnistunut maalinteossa harjoitusottelussa, mutta onnistuminen ei kuitenkaan poikinut lahtelaislähtöiselle nuorukaiselle lisää vastuuta.

Viimeisiä otteluita suomalaistoppari on saanut seurata tyystin sivusta. Ensin meni neljä ottelua vaihtopenkin puolella, mutta viimeisten neljän pelin ajaksi Mero on joutunut jopa katsomoon. Kovin hyvältä ei 18-vuotiaan Meron tilanne siis juuri tällä hetkellä näytä. Matias Ojalan tavoin kuitenkin hänkin jättää alle 19-vuotiaiden maajoukkueen lokakuiset harjoituspelit väliin keskittyäkseen seurajoukkuetehtäviin.

Toivoa peliajasta nostattaa kenties se, että Mönchengladbachin ykkösjoukkueen luottotoppari Álvaro Domínguez joutui olkapäävamman takia loppuvuoden ajaksi sivuun. Reserveistä ykkösmiehistön mukaan jouduttaneenkin nostamaan joko Oliver Stang tai Christoph Zimmermann. Tämä saattaa kasvattaa hieman Meron mahdollisuuksia kokoonpanoon paluuseen.

Borussia Mönchengladbach II on kerännyt Regionalliigan länsilohkossa 19 pistettä 12 ottelussa ja on 19 joukkueen sarjassa sijalla 6. Putoamisviivaan on etäisyyttä kymmenen pistettä ja nousukarsintaviivaan yhdeksän. Tänään joukkue kohtaa lohkossaan toisena olevan Fortuna Kölnin.

loading comments...