Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Marraskuun suomalaiskatsaus: Joel Meron katsomokomennus jatkuu

Kirjoittaja: — 13/11/2013

FC Lahdesta kesällä Borussia Mönchengladbachin organisaatioon siirtyneen keskuspuolustajan Joel Meron ura Saksassa ei ole ottanut tuulta alleen. Topparin edellisestä seuraottelusta tulee maanantaina kuluneeksi jo kolme kuukautta eikä Mero ole mahtunut aikoihin Mönchengladbachin kakkosjoukkueessa edes vaihtopenkille.

Tällä viikolla Mero saanee pitkästä aikaa jälleen pelituntumaa, sillä hän matkusti Matias Ojalan tavoin Serbiaan, jossa Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue osallistuu neljän maan EM-karsintaturnaukseen. Edessä on ottelut Serbiaa, Itävaltaa ja Kazakstania vastaan.

Vaikka Mönchengladbachin bundesliigamiehistöstä ovatkin loukkaantumisten takia sivussa sekä Álvaro Domínguez että Roel Brouwers, on topparivaje paikattu ensisijaisesti muiden pelipaikkojen pelaajilla. Näin reservimiehistön kaikki peliminuutit valuvat säännöllisesti Meron edellä hierarkiassa oleville toppareille, kapteeni Oliver Stangille ja Christoph Zimmermannille. Toiveet peliajasta ovat juuri nyt hyvin matalat, mutta edistysaskel olisi jo sekin, jos Mero palaisi edes joukkueen vaihtopenkille.

Mönchengladbach II on Regionalliigan länsilohkossa lokakuun katsauksen tavoin sijalla kuusi. Eroa sarjakärki Fortuna Kölniin on yhdeksän pistettä. Putoamiskarsintapaikka on puolestaan jäänyt jo 12 pisteen päähän.

loading comments...