Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

De Bruyne Chelsea-vuosistaan: Suurempi siirtokorvaus olisi mahdollisesti antanut paremman aseman seurassa

Kirjoittaja: — 25/02/2015

Loistavaa kautta VfL Wolfsburgissa pelaavan Kevin de Bruynen mukaan raha näytteli mahdollisesti suurta osaa hänen Chelsea-urallaan. Belgialainen teki Chelsean kanssa viiden ja puolen vuoden sopimuksen tammikuussa 2012, mutta pelasi lontoolaisseurassa ainoastaan kolmessa ottelussa.

– Ehkä asiat voisivat olla toisin, mikäli Chelsea olisi joutunut maksamaan minusta kahdeksan miljoonan euron sijasta 45 miljoonaa euroa Genkille. Suurempi siirtokorvaus olisi mahdollisesti antanut minulle paremman aseman seuran sisällä. Ja ehkä myös enemmän mahdollisuuksia, De Bruyne kertoi Sky Sportsille.

– Chelsea ei ollut paras mahdollinen valinta silloin. Chelsea on kuin toinen maailma. Manageri José Mourinho ei kertonut minulle syytä, miksi en pelannut säännöllisemmin seurassa.

De Bruyne on tehnyt kuluvalla kaudella 11 maalia ja on antanut 15 maaliin johtanutta syöttöä kaikki kilpailut huomioiden. 23-vuotias belgialainen on sopeutunut hyvin uuteen seuraansa.

– Tunnen olevani kotona Wolfsburgissa tällä hetkellä. Elämä jalkapallon keskellä voi tarkoittaa nopeaa muuttamista. Raha on iso osa jalkapalloa. Wolfsburg ei tietenkään ole vielä, kuten Bayern München. Suurin päämääräni on tulla esiin suuressa eurooppalaisessa seurassa, jossa voin voittaa pokaaleita. Niin paljon pokaaleita, kuin mahdollista, De Bruyne tiivisti.

loading comments...