Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Kevin de Bruynen siirto Wolfsburgiin varmistumassa

Kirjoittaja: — 13/01/2014

Bildin saamien tietojen mukaan Wolfsburg ja Chelsea ovat vihdoin päässeet sopuun belgialaisen Kevin de Bruynen siirrosta ensinmainitun riveihin. Lehden mukaan Wolfsburg sitouttaa 22-vuotiaan laitahyökkääjän riveihinsä peräti viiden ja puolen vuoden sopimuksella, kesään 2019 asti.

Wolfsburg maksaa Chelsealla siirtokorvauksena 20 miljoonaa euroa, joten kyseessä on helposti Bundesliigan arvokkain siirto tammikuun siirtoikkunassa tähän mennessä. Sopimuksen viimeisiä yksityiskohtia hierotaan yhä, joten virallista vahvistusta seurojen taholta ei ole vielä nähty.

De Bruyne ei matkusta viisumiongelmien takia enää muun joukkueen mukaan harjoitusleirille Abu Dhabiin eikä testipelimatkalle Kiinaan. Hänet esitellään kuitenkin medialle ja faneille Wolfsburgissa lähipäivinä.

Paikka Mestarien liigassa tähtäimessä

De Bruyne pelasi viime kauden lainalla Werder Bremenissä ja teki kauden aikana kymmenen sekä syötti yhdeksän maalia. Hyvät otteet herättivät useiden bundesliigaseurojen kiinnostuksen. Lähimmäksi sopimusta pääsi kesällä tiettävästi Borussia Dortmund, mutta Chelsean valmentaja Jose Mourinho ei ollut valmis miehestä luopumaan.

Luottoa Mourinholta ei ole kuitenkaan herunut ja de Bruyne onkin pelannut vain kolme Valioliiga-ottelua kauden aikana. Mies ilmaisi jo hyvissä ajoin siirtohalukkuutensa. Etenkin MM-kisoja ajatellen peliaika on de Bruynelle tärkeää, sillä miehelle suunnitellaan Belgian maajoukkueessa suurta roolia.

Wolfsburg tavoittelee megasiirron myötä tosissaan paikkaa ensi kauden Mestarien liigassa. Satsaukset ovat senmukaiset ja Bildin mukaan Wolfsburgin pelaajabudjetti onkin jo nyt Bundesliigan toiseksi suurin Bayern Münchenin jälkeen.

De Bruynen saapumisen uskotaan tarkoittavan suurella todennäköisyydellä myös sitä, että 28-vuotias Diego jättää seuran tämän sopimuksen umpeutuessa ensi kesänä. Vahvat huhut kertovat brasilialaisen olevan halukas palaamaan kotimaahansa.

loading comments...