Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Kevin de Bruynen Wolfsburg-siirto varmistui

Kirjoittaja: — 18/01/2014

VfL Wolfsburg on vahvistanut kotisivuillaan jo pitkään huhutun Kevin de Bruynen hankinnan. 22-vuotias Belgian maajoukkuepelaaja siirtyy seuraan välittömästi ja sai sopimuksen vuoteen 2019 saakka.

De Bruyne on Kickerin mukaan seurahistorian kallein hankinta, sillä Wolfsburg maksoi miehestä Chelsealle 22 miljoonaa. Summa voi vielä menestyksen myötä nousta viidellä miljoonalla.

De Bruyne on pelannut Belgian maajoukkueessa 19 ottelua tehden peleissä neljä maalia. Myös Bundesliiga on miehelle tuttu sarja, sillä pelatessaan viime kaudella Werder Bremenissä iski de Bruyne 33 pelissä kymmenen osumaa. 181-senttinen MM-kisapaikkaa tavoitteleva pelimies saa Wolfsburgissa pelinumeron 14.

Hankinta on kenties merkittävin Bundesliigan talvihankinta, vajaat kaksi viikkoa ennen siirtoikkunan umpeutumista. Huhuja de Bruynen siirrosta oli liikkunut jo lähes koko syksyn ajan, kun selvisi, että peliaikaansa tyytymätön belgialainen pyysi päästä pois Valioliigan Chelseasta.

– Wolfsburg oli ensimmäinen keskustelukumppanini siitä lähtien, kun Chelsea myöntyi päästämään minut pois. Klaus Allofs ja Dieter Hecking rakentavat hyvää joukkuetta, jossa on paljon kehityspotentiaalia. Haluan kantaa korteni kekoon Wolfsburgin menestyksen ja eurokentille paluun edestä, de Bruyne kommentoi seuran tiedotteessa.

Seurajohdolta de Bruyne saa vastineeksi pelkkiä ylistäviä sanoja.

– Kevin de Bruynen siirron myötä joukkueen laatu nousee. Kevinillä on häikäiseviä ominaisuuksia. Olen iloinen, että hän valitsi seurakseen Wolfsburgin, päävalmentaja Dieter Hecking myhäilee.

loading comments...