Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Borussia Mönchengladbach ennätysvauhdissa

Kirjoittaja: — 02/12/2013

Borussia Mönchengladbach on pelannut Bundesliigassa jo 45 kautta, mutta joukkue on vain harvoin uhkunut kotikentällään sellaista itseluottamusta kuin nyt. Mönchengladbach on voittanut kauden kaikki seitsemän kotiotteluaan. Ja kun vieraissakin kulkee, on seura lujittamassa asemiaan sarjan kärkinelikossa.

Sunnuntaina Mönchengladbach kaatoi kotikentällään Freiburgin maalein 1-0. Voitto oli sille jo viides peräkkäinen. Edellisen kerran seura oli yltänyt vastaavaan voittoputkeen 18 vuotta sitten, joten valmentaja Lucien Favre on saanut joukkueensa erinomaiseen iskuun.

Seitsemän peräkkäisen kotivoiton putki ei ollut ainoa Gladbachin sunnuntaina syntynyt ennätys. Maalista vastannut Raffael viimeisteli ottelussa kauden seitsemännen täysosumansa ja rikkoi henkilökohtaisen yhden kauden maaliennätyksensä. Brassille maalisyötön tarjoili läpimurtokauttaan pelaava ruotsalaispuolustaja Oscar Wendt. Wendt pitää voittoputkesta huolimatta jalat tiukasti maassa.

– Takana on vasta 14 peliä ja edessä vielä 20. Kausi on vielä pitkä. Haluamme pelata jatkossakin hyvin ja pysyä mukana kärkikahinoissa. Tämänhetkinen neljäs sijamme on ehdottomasti ansaittu, sillä pelaamme yksinkertaisesti todella hyvin, Wendt kommentoi Mönchengladbachin kotisivuilla.

loading comments...