Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Ivica Olic aikoo jatkaa uraansa vielä pitkään

Kirjoittaja: — 02/12/2013

34-vuotias Ivica Olic kertoi Frankfurt Allgemeine Sonntagszeitungin haastattelussa, että uranlopetuksella ei ole vielä mikään kiire.

– Tunnen oloni tällä hetkellä niin hyväksi, että olen varma, että jatkan pelaamista. Voi olla, että Bundesliigassa, mutta myös muualle siirtyminen on mahdollista, kroaatti paljastaa.

Olic sanoo, että myös USA:ssa pelaaminen on ollut miehen suuri unelma. Hyökkääjän sopimus Wolfsburgin kanssa päättyy ensi kesänä. Seuran manageri Klaus Allofs on väläyttänyt, että yhteistyötä voitaisiin jatkaa vielä vuodella. Olic toivoo ratkaisun tapahtuvan pian.

– Ratkaisun jatkosta tulisi tapahtua kauan ennen Brasilian MM-kisoja. Kouluikäisten lasten isänä en voi olla itsekäs ja odottaa kesää.

Olic ei myöskään suunnittele maajoukkueesta vetäytymistä, sillä hänellä on tärkeimpien tukijoukkojensa täysi luottamus takanaan.

– Olin ajatellut lopettaa maajoukkueessa MM-kisojen jälkeen. Mutta siitä syntyi kotona täysi sirkus. Poikani kyselivät: “Miksi ihmeessä lopettaisit? Sinähän olet paras!”, Olic myhäilee.

Kantaansa alleviivatakseen Olicin pojat olivat nostaneet esille ManU-legenda Ryan Giggsin, joka pelaa huipulla vielä 40-vuotiaanakin. Bundesliigassa Olic on ampunut tällä kaudella kuusi maalia ja on määrällä Wolfsburgin paras maalintekijä.

loading comments...