Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Mönchengladbachin ruotsalaispuolustajalle jatkosopimus

Kirjoittaja: — 28/10/2013

Borussia Mönchengladbachin ruotsalaispuolustaja Oscar Wendt pääsi seurajohdon kanssa yhteisymmärrykseen ja teki kahden vuoden jatkon muuten ensi keväänä päättyvään sopimukseensa. Asiasta ilmoitti Mönchengladbach verkkosivuillaan.

– Seura tekee hyvää rakennustyötä juuri nyt. Olen iloinen, että saan olla mukana vielä seuraavatkin kaksi vuotta, 28-vuotias Wendt kommentoi sopimustaan.

– Viihdyn Borussiassa mainiosti. Meillä on hieno joukkue ja hieno valmentaja ja perheenikin viihtyy täällä hyvin. Koko paketti on kunnossa, hän jatkoi.

Wendt siirtyi Mönchengladbachiin kesällä 2011 ilmaisella siirrolla FC Kööpenhaminasta. Ensimmäisellä kaudella peliaikaa herui 14 ottelussa ja viime kaudella jo 27 pelissä. Tämän kauden kuudessa bundesliigaottelussa Ruotsin maajoukkuepuolustajan hyvin ajoitetut taustanousut ovat tuottaneet Borussialle jo kaksi hienoa maalia. Maaleista jälkimmäisen vasen laitapuolustaja teki eilen Frankfurtia vastaan.

– Oscar on jo kolmatta vuotta seurassamme. Rakennamme tulevaisuutta hänenkin varaansa ja olemme iloisia, että pääsimme sopuun jatkosta kesäkuuhun 2016 saakka, seuran urheilutoimenjohtaja Max Eberl sanoo.

loading comments...