Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mönchengladbachin loukkaantumistilanne helpottaa – lisää miehiä rivissä

Kirjoittaja: — 18/03/2014

Borussia Mönchengladbach haki viikonloppuna komean 2-1-voiton Borussia Dortmundista huolimatta melkoisesta loukkaantumissumasta. Tilanne alkaa senkin suhteen näyttää nyt valoisammalta.

Jalkavaivasta kärsinyt Tony Jantschke ja  flunssaa sairastanut Granit Xhaka harjoittelivat tiistaina täysipainoisesti ja kaksikko on näillä näkymin täydessä iskussa tulevana lauantaina Herthaa vastaan.

Juan Arango ja kapteeni Filip Daems kärsivät pikkukolhuista ja harjoittelivat kevyemmin, mutta kummankaan pelaaminen viikonloppuna ei Borussian verkkosivujen mukaan pitäisi olla vaarassa.

Ruotsalaisen Oscar Wendtin tilanne on sen sijaan synkempi. Polvivamman takia jo yli kuukauden verran sivussa olleen Wendtin paluu harjoitusvahvuuteen on edelleen täysin avoinna.

Tunnelma Borussia-leirissä oli kaikin puolin korkealla yhdeksän ottelun voitottoman putken katkettua Dortmundia vastaan.

– Olemme kuitenkin tässäkin vaiheessa, kun ei ole kulkenut hyvin, pysyneet joukkueena yhtenäisenä. Voitto oli kuitenkin erittäin tärkeä itseluottamuksen kannalta, Julian Korb totesi seuran verkkosivuilla.

loading comments...