Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Michael Mancienne jatkamassa sittenkin HSV:ssä?

Kirjoittaja: — 18/03/2014

Puolustaja Michael Manciennen jatko HSV:ssä näytti vielä pari viikkoa sitten erittäin epätodennäköiseltä, mutta kahden edellisen ottelun vakuuttavat esitykset ovat muuttaneet tilanteen täysin päälaelleen.

26-vuotias Mancienne oli täysin paitsiossa edellisten päävalmentajien Thorsten Finkin ja Bert van Marwijkin aikana, ja tammikuussa HSV haki jo aktiivisesti korvaajaa englantilaiselle. Nyt uusi päävalmentaja Mirko Slomka päätti kuitenkin antaa tilaisuuden Manciennelle Slobodan Rajkovicin loukkaantumisen myötä.

Mancienne myös tarttui tilaisuuteen ja pelasi erinomaisesti niin Frankfurtia kuin Nürnbergia vastaan.

– Tilanne tällä hetkellä on täysin avoin – on hyvin mahdollista, että emme ole enää päästämässä Michaelia lähtemään, HSV:n urheilujohtaja Oliver Kreutzer totesi Hamburger Morgenpostille.

– On uskomatonta miten pelaaja, joka on ollut niin kauan pelaamatta ja oli jo lähdössä joukkueesta, tulee tuolla lailla takaisin ja esittää nähdynkaltaisia otteita.

Kesällä 2011 Wolverhamptonista siirtynyt Mancienne on pelannut HSV:n riveissä kaikkiaan 40 Bundesliiga-ottelua, mutta näistä vain kolme kuluvalla kaudella.

loading comments...