Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Bert van Marwijk armahti kokeneen kvartetin

Kirjoittaja: — 10/10/2013

Kesän aikana Hamburger SV:n ykkösmiehistöstä poislajitellut sopimuspelaajat saivat joukkueen uudelta päävalmentajalta Bert van Marwijkilta armahduksen. Edellinen valmentaja Thorsten Fink oli yhdessä urheilutoimenjohtaja Oliver Kreuzerin kanssa erotellut kokoonpanosta viisi pelaajaa, joita seura pyrki tuloksetta myymään. Heistä itävaltalainen Paul Scharner päätti lopettaa koko pelaajauransa, mutta muu nelikko komennettiin harjoittelemaan HSV:n Regionalliigassa pelaavan kakkosjoukkueen kanssa.

Valmentajanvaihdos toi tullessaan kuitenkin syrjityille pelaajille uuden tilaisuuden. Hollantilainen van Marwijk ilmoitti heti pestissä aloitettuaan haluavansa keskustella nelikon kanssa. Keskusteluhetki koitti eilen ja saman illana aikana HSV tiedotti, että nelikko Michael MancienneSlobodan RajkovicRobert Tesche ja Gojko Kacar palasi jo keskiviikkopäivänä bundesliigajoukkueen harjoituksiin.

Polvivamma pitää Rajkovicin sivussa kentiltä vielä ainakin kuukauden, mutta muu kolmikko saa nyt uuden näyttöpaikan. Toistaiseksi Tesche ja Kacar ovat myös aktiivisesti pelanneet ja molemmat ovat Regionalliigassa tällä kaudella maalinteossakin onnistuneet.

Van Marwijk kuvailee HSV:n kotisivujen uutisessa nelikon asennetta erinomaiseksi ja kertoo heidän nostavan harjoitusten tasoa loukkaantuneiden pelaajien poissaollessa.

– Heistä on meille enemmän hyötyä kuin siitä, että nostaisimme muita pelaajia kakkosjoukkueesta heidän ohitseen. Selvitin kuitenkin jokaisella tarkasti, että heidät voidaan lähettää myös takaisin reserveihin, mikäli heidän tasonsa ei riitä, he jättävät negatiivisen vaikutelman tai jos treeniryhmä kasvaa liian isoksi poissaolijoiden tervehtyessä.

– Kaikki, mitä aikaisemmin on tapahtunut, ei kiinnosta minua lainkaan enkä aio sitä myöskään kommentoida, van Marwijk päättää jämäkästi.

loading comments...