Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Stuttgart tarkkailee Arsenalin junnutähteä

Kirjoittaja: — 10/10/2013

VfB Stuttgart on myöntänyt olevansa kiinnostunut oman kasvattinsa Serge Gnabryn paluusta autokaupunkiin. 18-vuotias keskikenttäpelaaja on mahtunut tällä kaudella kaksi kertaa Arsenalin valioliigamiehistön avauskokoonpanoon ja 28. syyskuuta hän onnistui tekemään Swansean verkkoon myös ensimmäisen valioliigamaalinsa.

Huippulupaava Gnabry on syntynyt Stuttgartissa ja hän myös pelasi VfB:n organisaatiossa 16-vuotiaaksi saakka. Tuolloin Arsenal hankki pojan riveihinsä 500 000 euron siirtosummalla. Bildin mukaan pojan kasvattajaseura pitää Gnabrya yhä tiukasti silmällä ja on jo yrittänyt houkutellakin häntä palaamaan takaisin kotiin, kahden eri sopimustarjouksin voimin.

– Se on totta. Tarjosimme hänelle mahdollisuutta kotiinpaluuseen, myös tänä kesänä. Hän päätti kuitenkin tavoitella läpimurtoa Arsenalissa ja kunnioitamme sitä päätöstä, VfB:n urheilutoimenjohtaja Jochen Schneider toteaa.

Schneider pitää yhä tiiviisti yhteyttä Gnabryyn ja tämän perheeseen.

Gnabryn perheen kanssa säännöllistä yhteydenpitoa

– Meillä on hyvät välit. Kun hän teki maalin Swanseaa vastaan, onnittelin hänen isäänsä tekstiviestillä. Vastauksena isä onnitteli meitä voitostamme Braunschweigissa, Jochen Schneider jatkaa.

Ovi puoliksi norsunluurannikkolaiselle ja puoliksi saksalaiselle Gnabrylle pysyy näin Stuttgartissa aina avoinna.

– Totta kai seuraamme häntä jatkuvasti. On kuitenkin vaikeaa houkutella häntä takaisin, jos kehitys jatkuu samanlaisena ja hän nousee Arsenalissa runkopelaajaksi, Schneider päättää realiteetit tunnustaen.

Valioliigaosumiensa lisäksi Gnabry on onnistunut maalinteossa myös UEFA Youth Leaguen ottelussa Marseillea vastaan sekä Saksan alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa. Vastuuta kansainvälisissä otteluissa karttuu siis runsaasti ja jos Stuttgart hänet onnistuisi takaisin houkuttelemaan, saisivat he varmasti nuorukaisessa joukkoihinsa jo kypsän pelimiehen.

loading comments...