Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Stuttgart löysi kaipaamansa topparin

Kirjoittaja: — 02/09/2013

Kapteeninsa Serdar Tascin Moskovan Spartakiin myyneelle VfB Stuttgartilla tuli kiire löytää uusi keskuspuolustaja, kun brasilialaisen Vilsonin jo miltei valmis siirto menikin loppuhetkillä puihin. Mitat täyttävä korvaaja löytyi kuitenkin Hannoverista.

29-vuotias Karim Haggui allekirjoitti Stuttgartin kanssa kaksivuotisen sopimuksen, johon sisältyy myös optio lisävuodesta. Haggui edusti Hannoveria neljän kauden ajan, mutta tällä kaudella hän putosi nokkimisjärjestyksessä kesähankintojen Marcelon ja Salif Sanén taakse.

190-senttinen Tunisian maajoukkuetoppari on pelannut Bundesliigassa kaikkiaan 166 ottelua, joissa on syntynyt kymmenen maalia. Maaleista kahdeksan on syntynyt päällä.

Stuttgart aloitti kautensa vaisusti kolmella tappiolla, mutta sunnuntaina Hoffenheim kaatui komeasti maalein 6-2. Hagguin uskotaan ottavan paikkansa heti keskuspuolustuksen johtajana. Hän peri samalla myös Serdar Tascin pelinumeron 5. Tascin lisäksi puolustus on kaivannut alkukaudella loukkaantunutta ollutta Georg Niedermaieria.

Haggui kommentoi VfB:n kotisivuilla seuraan saapumistaan näin:

– Olen onnellinen saadessani olla nyt VfB:n pelaaja. VfB on hieno seura, yksi Saksan suurimmista. Uskon, että monijalkapalloilija haaveilee täällä pelaamisesta. Täällä on aina hieno tunnelma, enkä ole voittanut täällä usein. Nyt vaihdan puolta ja saan tilaisuuden pelata Stuttgartille. Siten hieno tunnelma tuntuu vielä paremmalta.

loading comments...