Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Stuttgart-kapteeni Serdar Tasci jättää VfB:n

Kirjoittaja: — 31/08/2013

Peräti 14 kautta Stuttgartia edustanut joukkueen kapteeni Serdar Tasci siirtyy Moskovan Spartakin riveihin. Jo 12-vuotiaana VfB:n riveihin liittynyt Tasci nousi juniorikäluokkien kautta edustusjoukkueeseen ja myös maajoukkueeseen.

Kaudella 2006 Bundesliigadebyyttinsä tehnyt Tasci ehti pelata Stuttgartissa 181 liigaottelua ja tehdä niissä yhdeksän maalia.

– Serdar Tasci on antanut paljon seuralle täällä olonsa aikana ja voittanut muun muassa mestaruuden kaudella 2007. Hän tuntee seuran poikavuosiltaan asti ja on aina liitetty vahvasti VfB-väreihin. Hän halusi nyt monen vuoden jälkeen saada kokemusta myös ulkomailta ja kehittyä siellä edelleen, Stuttgartin urheilupuolen vastaava Fredi Bobic kertasi seuran verkkosivuilla.

– Toivotamme Serdarille kaikkea hyvää jatkoon ja toivomme, että kaikki menee vähintään yhtä menestyksekkäästi kuin VfB:ssa.

Tasci itse myönsi, että tutun seuran jättäminen ei ollut helppo ratkaisu.

– Se ei ollut yksinkertainen päätös. Eikä tämä päätös ole mitenkään VfB:ta vastaan, vaan uusien tehtävien puolesta. Minulla on ollut uskomattoman hienoa aikaa VfB.ssa, olen pelannut täällä jo nuorena, noussut täällä ammattilaiseksi ja viimeksi myös kapteeniksi, Tasci kertasi.

– Olen aina painottanut olevani VfB-läinen ja sellaisena myös pysyn. Näin monen vuoden jälkeen halusin kuitenkin saada uusia kokemuksia. Olen vielä siinä iässä, jossa voin edelleen kehittyä.

Erityiskiitoksen Tasci suuntasi lehtereiden suuntaan.

– Haluan erityisesti kiittää VfB:n faneja. He ovat aina tukeneet minua, kuten koko joukkuetta, todella ensiluokkaisesti.

Tascin siirtosummaa ei julkistettu.

loading comments...