Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Bert van Marwijk seuraa HSV:n cup-taistoa televisiosta

Kirjoittaja: — 24/09/2013

Eilen Hamburger SV:n päävalmentajaksi nimitetty 61-vuotias hollantilainen Bert van Marwijk ei aio mennä stadionille seuraamaan uuden joukkueensa tiistaista cup-kamppailua SpVgg Greuther Fürthiä vastaan, vaan luottaa väliaikaisvalmentaja Rodolfo Esteban Cardoson hoitavan homman kotiin. Hän katsoo mieluummin pelin televisiosta.

– En mene stadionille. Tapaan joukkueen ensimmäistä kertaa keskiviikkona. Siitä tulee jännää, sillä ensimmäinen tapaaminen on aina hyvin tärkeää, Hollannin ex-päävalmentaja toteaa.

Van Marwijk kuvaili uutta tehtäväänsä radiokanava NOS:n haastattelussa “mammuttimaiseksi”. HSV:n vaikeudet ovat hänelle hyvin tuttuja.

– Joukkue on tällä hetkellä hyvin epävarma itsestään. Se ei pelaa hyvin ja päästää aivan liikaa takaiskumaaleja. Minun tehtäväni on luoda lisää järjestystä sekä kehittää joukkueelle selkeä pelisysteemi. Meidän täytyy pyrkiä mahdollisimman nopeasti pois sarjan häntäpäästä, van Marwijk analysoi.

HSV:llä on koossa vasta neljä sarjapistettä kuudesta pelistä ja kauden tavoitteeksi asetettu Eurooppa-Liiga-paikka tuntuu tällä hetkellä vain kaukaiselta haaveelta. Van Marwijk ei kuitenkaan tavoitetta kavahda.

– Hampurilla on aina tavoite yltää kuuden parhaan joukkoon. Minulla ei ole mitään tuota tavoitetta vastaan, tulokasluotsi lopettaa.

Jutun lähteenä käytettiin radiohaastattelua referoineita Bundesliigan kotisivuja.

loading comments...