Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Bert van Marwijkista uusi HSV-luotsi

Kirjoittaja: — 23/09/2013

Hollannin entinen maajoukkuevalmentaja Bert van Marwijk on valittu odotusten mukaisesti Hamburger SV:n uudeksi päävalmentajaksi. 61-vuotias van Marwijk allekirjoitti seuran kanssa 30.06.2014 saakka kestävän sopimuksen.

Myös uusi kakkosvalmentaja Roel Coumans saapuu Hollannista. Hän on toiminut toistaiseksi Hollannin toisella sarjatasolla pelaavan Fortuna Sittardin kakkosvalmentajana.

Bert van Marwijkin suurimpiin saavutuksiin kuuluu MM-hopea vuodelta 2010 ja UEFA-Cupin voitto Feyenoordin valmentajana vuonna 2002. Valmentajan töistä hän on pitänyt taukoa Hollannin jäätyä pisteittä alkulohkoon EM-kisoissa 2012. Van Marwijk valmensi myös Borussia Dortmundia vuosina 2004-2006.

– Olemme iloisia, että onnistuimme signaamaan Bert van Marwijkin. Hän on kokenut luotsi, joka on osoittanut pätevyytensä valmentajana useaan eri otteeseen, HSV:n urheilutoimenjohtaja Oliver Kreuzer hehkuu.

Hollantilainen vetää joukkueelleen huomenna jo ensimmäiset harjoitukset. Virallisesti hän esittäytyy medialle vielä saman päivän aikana lehdistötilaisuudessa. Illalla HSV kohtaa Saksan Cupissa Tim Sparvin SpVgg Greuther Fürthin.

Hamburger SV on kerännyt kauden kuudesta ottelustaan vain neljä pistettä ja on ajautunut Bundesliigassa kolmanneksi viimeiseksi,

loading comments...