Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

HSV erotti päävalmentajansa

Kirjoittaja: — 16/09/2014

Useiden saksalaisavisiien mukaan Mirko Slomka ei enää valmenna Hamburger Sport-Vereinia. Saksalaisluotsi oli ollut suurennuslasin alla jo hetkeen aikaa, mutta viikonlopun tappio Hannoverille oli liikaa seurajohdolle, ja Slomkalle näytettiin ovea.

Vielä sunnuntaina HSV:n seurajohto vakuutti, että valmentaja saisi työrauhan ainakin kahteen seuraavaan peliin, mutta Bild tietää kertoa, että maanantaina pidetyssä palaverissa valmentajanvaihdos nähtiin parhaaksi vaihtoehdoksi.

HSV on Bundesligassa viimeisenä, eikä se ole onnistunut vielä tekemään maaliakaan. Slomka saapui joukkueen peräsimeen helmikuussa, ja vaikka seura onnistui keväällä välttämään putoamisen, eivät tulokset mairitelleet. Joukkue mm. hävisi viisi viimeistä otteluaan liigassa. Slomkan voittoprostentiksi Hampurissa jäi vaatimaton 16,67.

Slomkan seuraajaksi on spekuloitu Thomas Tuchelia, joka valmensi Mainzia vuosina 2009-2014.

Lähteet: Kicker.de, Sport1.de, Bild.de

Toimittajan sana

Slomkan tilastot joukkueen peräsimessä eivät vakuuta, ja onhan sitä valmentajia heppoisemminkin perustein potkittu ulos. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan olisi kuulostanut ihan kohtuuttomalta, mikäli Slomka olisi saanut vähän armon aikaa kovasti uudistuneen joukkueen sisäänajamisessa. Toisaalta se ei ole ollut tapana Hampurissa. Tuleva valmentaja on seuran 17. 2000-luvulla.

 

 

loading comments...