Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusenilla Bundesliigan paras juniorikeskus

Kirjoittaja: — 06/02/2014

Bayer Leverkusen sai komean kunnianosoituksen, kun sen juniorikeskus saavutti parhaan arvosanan kaikkien bundesliigaseurojen keskuudesta. Seurojen juniorikeskukset on sertifioitu kaudesta 2007-2008 lähtien PASS-järjestelmän (Professional Academy Support System) pohjalta. Kriteerien täyttymistä analysoivat useat eri alojen asiantuntijat.

– Bayer Leverkusenin juniorikeskus Kurtekottenissa saavutti erinomaisen kokonaistuloksen ja palkitaan sen vuoksi kolmella tähdellä. Keskus täyttää korkeimmatkin laatuvaatimukset, raportissa todetaan Leverkusenin juniorityötä kehuen.

Sertifikaatteja seurojen juniorikeskuksille myönnettiin nyt kolmannen kerran kausien 2007-2008 ja 2010-2011 jatkoksi. Aiemminkin Leverkusen on kuulunut Bundesliigan kärkipäähän, mutta näin hyvää tulosta sen juniorikeskus ei ollut aiemmin saavuttanut.

– Kaikki työntekijät ovat puurtaneet tämän mahtavan tuloksen eteen ja siksi en haluakaan nostaa ketään erikseen jalustalle. Se oli koko juniorikeskuksen mahtavan joukkuepanoksen ansiota, Leverkusenin junioritoiminnasta vastaava Jürgen Gelsdorf kommentoi Leverkusenin kotisivuilla.

loading comments...