Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Leverkusenille tärkeä jatkosopimus

Kirjoittaja: — 22/01/2014

Bayer Leverkusen on jatkanut keskuspuolustaja Ömer Toprakin sopimusta kahdella vuodella kesään 2018 saakka. Turkin maajoukkuetoppari on ollut tärkeä palanen Sami Hyypiän miehistössä koko ajan. Leverkuseniin hän saapui Freiburgista kesällä 2011.

– Olen iloinen, että olemme sopineet pitkästä yhteistyöstä. Bayer Leverkusen on osoittanut minua kohtaan näinä vuosina suurta luottamusta. Mutta en tunne oloani hyväksi Leverkusenissa ainoastaan siitä syystä. Meillä on vahva joukkue ja korkealle asetetut tavoitteet. Siksi päätös oli minulle helppo, 24-vuotias Toprak kommentoi Leverkusenin kotisivuilla.

Seurajohto ylistää Toprakia ansaitusti Leverkusenin puolustuksen kivijalaksi.

– Emme halua sitouttaa seuraan vain lupaavia ja kehityskelpoisia pelaajia, vaan myös valmiita ja korkeatasoisia ammattilaisia. Siten säilytämme kilpailukykymme kansallisesti ja kansainvälisesti. Tähän kategoriaan kuuluu jo aiemmin jatkosopimuksen saaneiden Stefan Kießlingin, Lars Benderin ja Bernd Lenon ohella myös Ömer Toprak. Hänestä on tullut Leverkusenissa yksi Bundesliigan parhaista toppareista, seuran toimitusjohtaja Michael Schade kehuu.

Ömer Toprak on pelannut kuluvan kauden aikana Leverkusenin keskuspuolustuksessa 14 ottelua. Mestarien liigassa hän on pelannut kaikki pelit alusta loppuun asti. Kauden kohokohta oli Toprakin viimeistelemä 1-0-voittomaali Real Sociedadin verkkoon 10.12. Tuo maali varmisti Leverkusenin jatkopaikan Mestarien liigan pudotuspeleissä.

loading comments...