Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Wolfsburg jatkaa murskaavia otteitaan

Kirjoittaja: — 07/11/2014

Torstai-illan päätteksi VfL Wolfsburg kohtasi Eurooppa-liigassa venäläisen FC Krasnodarin Volkswagen Arenalla. Kotijoukkue oli lopulta parempi maalein 5-1.

Ottelu oli Eurooppa-liigaa parhaimmillaan. Avointa ja vauhdikasta peliä, ja paikkoja nähtiin kummassakin päädyssä. Yksi ottelun hahmoista oli Wolfsburg-vahti Diego Benaglio, joka teki lukusia loistotorjuntoja.

Ensimmäisellä puoliajalla sveitsiläinen torjui aluksi Odil Ahmedovin läpiajon ja vain hetkeä myöhemmin Benaglio sai kaavittua kädellään Wándersonin kääntölaukauksen maaliviivalta.

Ottelun avausmaali nähtiin toisen puoliajan alussa, kun Aaron Hunt puski kotijoukkueen johtoon. Kymmenen minuuttia myöhemmin Christian Träsch kirjautti tililleen illan toisen maalisyöttönsä, ja Hunt toisen osumansa.

Benaglio venyi vielä pariin paraatipelastukseen ennen kuin sveitsiläinen joutui viimein antautumaan. Noin 20 minuuttia ennen loppua Wánderson pääsi pitkän kuljetuksensa jälkeen nokikkain Benaglion kanssa, ja tällä kertaa brassi veti pidemmän korren.

Kavennusosuma jäi kuitenkin lyhyeksi iloksi. Vain minuuttia myöhemmin Wolfsburg rakenteli näppärän hyökkäyksen, joka päätyi Kevin De Bruynen mainioon syöttöön maalin eteen kirmanneelle Josuha Guilavoguiille, joka liukui pallon tyhjään maaliin.

Krasnodar yritti kavennusta sinnikkäästi, mutta Wolfsburgin supervaihtomies Niklas Bendtner osui vielä kahdesti aivan ottelun lopussa. Ensimmäinen maali syntyi rankkarista, ja pari minuuttia myöhemmin De Bruyne riisti pallon tanskalaiselle, joka viimeisteli kylmän viileästi takakulmaan.

Toimittajan sana

Man of The Match -palkinnon voisi hyvin antaa Bengaliolle, vaikka hyökkääjät tekivät viisi maalia. Kaiken kaikkiaan Wolfsburgin ykkösnyrkki on tällä hetkellä todella pelottavassa iskussa. Se on nyt voittanut seitsemän ottelua putkeen maalierolla 23-5! Jonkun verran on otettava kehuja takaisin toteamalla, että tänään Krasnodarin puolustus teki homman helpoksi Wolfsburgille.

Toisaalta eipä Susienkaan puolustus Benagliota lukuunottamatta vakuuttanut. Vierailijat pääsivät aivan liian helposti maalipaikoille. Tästä Volkkarin on kuitenkin hyvä jatkaa viikonlopun HSV-otteluun.